Adobe Stock 103746762

VERKTYG OCH UTRUSTNING

Installationsverktyg golv

Vi har alla verktyg och andra tillbehör du behöver för en lyckad installation av golv – oavsett vilken typ av material som ska installeras. Sortimentet består av allt från högkvalitativa matt­knivar, svetsverktyg och slagklotsar till kilar och baksmällor från de bästa leverantörerna, som Duri, Wolf, Bona och Kährs.

Adobe Stock 406141091
Adobe Stock 308795850

Plattsättning, Mur- puts- och betongverktyg

Plattsättning och putsarbeten kräver kvalitetsverktyg – dels för att underlätta arbetet, dels för att uppnå ett lyckat slutresultat. SGD arbetar med bland andra KGC verktyg, som erbjuder allt från filtbrädor, iläggarslev, putsdragare och slipstål till hinkar och taggklammer.

Adobe Stock 411378854

Maskiner

Vi erbjuder det senaste inom proffsmaskiner för entreprenörer och golvläggare från välkända tillverkare som Wolf, Nilfisk, Bona, Pallmann och Duri. Sortimentet består av bland annat dammsugare, golv- och betongslipar, skurmaskiner och blandare. Du har även möjlighet att leasa maskiner från oss. Självklart hittar du även alla tillbehör till maskinerna, från dammsugarpåsar till sticksågsblad och sliptallrikar.

Adobe Stock 88075412

Slipmaterial & polerverktyg

Hos oss på SGD finner du ett heltäckande program inom slipmaterial och polerverktyg från Bona och Duri. Det består av slip­papper eller slipnät både på ark och till rondell, samt polerrondeller, fiberpads och slipstenar.

Adobe Stock 393217907

Handverktyg

SGD erbjuder även verktyg som inte enbart är golvrelaterade, som till exempel mätinstrument som fuktmätare, avståndsmätare, vattenpass, måttband och korslaser. Annan viktig utrustning är arbetsbelysning och övriga handverktyg, som handsågar för olika ändamål.

Adobe Stock 323245687

Hanteringsutrustning

SGD har även ett sortiment av kringutrustning som förbättrar arbetsmiljön och hjälper till att minska tunga lyft. Det består bland annat av stoftavskiljare och rullbädd, lyftvagn och andra typer av kärror och vagnar.

Adobe Stock 476222199

Kläder & skyddsutrustning

En bra och säker arbetsmiljö kräver också rätt kläder och skyddsutrustning. SGD:s sortiment sträcker från spikskor, skyddsskor och arbetsbyxor till t-shirts och underkläder. Självklart finner ni även hörselkåpor, skyddsglasögon och olika typer av handskar för bästa tänkbara skydd.

Adobe Stock 70982255

Städ & täckmaterial

SGD erbjuder även produkter för enklare städning av golv, som komplement till vårt maskin- och ytbehandlingsprogram. Utbudet består bland annat av spraymoppar, våtdukar, sopsäckar och sopborstar. Det är viktigt att välja rätt rengöringsprodukter för rätt material. Vi har produkter för såväl mjuka som hårda golv.

Entrézoner

Genom Kåbe-Mattan har vi ett komplett sortiment av entrémattor och skrapgaller, med tillbehör som passar alla tänkbara entréer. Genom att använda en korrekt entrématta minskar den indragna smutsen och fukten – vilket i sin tur leder till minskade underhållskostnader.

73 A6506